Španski jezik - A2 nivo

1/10

Cijena

329KM

Početak kursa

-

Trajanje

(24 h)

Rating

Španski jezik - A2 nivo

Opis kursa:

Kurs španskog jezika na A2 nivou je predviđen kao nastavak kursa španskog jezika A1 nivo. Predviđeno je usvajanje narednih gramatičkih cjelina, te usavršavanje vokabulara na nivou A2. Aktivnosti tokom kursa će također obuhvatiti sve četiri linguističke vještine: pisanje, čitanje, slušanje, te govor na nivou A2.

Očekivanja i ciljevi:

Po završetku kursa polaznici će obogatiti svoj vokabular novim riječima i frazama. Steći će dodatno znanje iz gramatike na nivou A2, te će biti upoznati s ostalim glagolskim vremenima koja postoje u španskom jeziku i koja će moći iskoristiti u razgovoru. Polaznici će tako razviti kompetencije čitanja, pisanja, govora i slušanja na nivou A2, te dobiti gramatičke osnove potrebne za nastavak učenja španskog jezika, odnosno za B1 nivo. Cilj ovog kursa je također prenijeti entuzijazam koji će potaknuti polaznike da nastave učiti ovaj jezik.

Materijali/oprema neophodna za kurs:
Neophodni materijali/oprema:

  • Grámatica Anaya A1-A2
  • Método de Español para extranjeros
  • Španjolski za tri mjeseca 

Poželjni materijali/oprema:

  • sveska i olovka

Kurs traje 6 sedmica, odnosno 24 sata, a održava se ponedjeljkom i srijedom u terminu od 19:30 do 21:00h. Cijena kursa je 329KM, a minimalan broj polaznika da bi kurs počeo sa radom je 6 polaznika. Kurs neće početi planiranog datuma, ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava za formiranje grupe. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.