2023. godina u ACADEMY387

Dok razmišljamo o godini iza nas i prisjećamo se svega što je bilo, izvjesno je da to nipošto nije bila jedna sasvim obična godina. 

Velike brojke su nas pratile kroz 2023., ali one nisu samo statistika. Predstavljaju jedinstvenu priču o ljudima koji su shvatili važnost usavršavanja vlastitih vještina, ali i dokaz da nas niste percipirali kao još jednu edukacijsku platformu, već kao nezaobilaznu stanicu u svojim karijernim putovanjima.

 

“Kursevi Sarajevo” je kombinacija riječi s kojom su polaznici najčešće započinjali istraživanje programa za edukaciju, a najviše njih je istraživanje završavalo prijavom na QA Testing kurseve, koji bilježe ogromnu popularnost još od prošle godine. Ništa manje popularan među polaznicima je bio i kurs Projekt menadžment, a ipak najveće iznenađenje među programima iz ponude je bio kurs španjolskog jezika, koji je zabilježio ogromnu zainteresiranost polaznika prošle godine. Španske serije, koje su postale trend u svijetu produkcije filmova i serija, su nadahnule mnogo polaznika na učenje ovog sve popularnijeg jezika.

 

U proteklih 12 mjeseci organizirali smo ukupno 58 ciklusa kurseva, kroz koje je čak 402 vrijednih polaznika i polaznica usvojilo nova znanja i tako započelo novo poglavlje u svojoj karijeri. 

Ako se poigramo s brojkama, to znači da su polaznici u učionicama proveli čak 1160 časova tijekom godine, a to je u prosjeku 22,3 časa sedmično. Definicija predanog rada, zar ne? 

Iako za većinu kurseva nudimo mogućnost prisustvovanja i online i uživo, polaznici su većinom slušali predavanja u učionicama. One su pak bile najpunije tijekom mjeseca januara, u kojem je održano čak 12 kurseva

 

Tijekom 2023. smo dodatno obogatili ponudu kursevima koji su u korak s trendovima na tržištu, a samim time ostvarili suradnje s novim predavačima. 3D Printing, kursevi skandinavskih jezika i Blender Fundamentals samo su neki od njih. 

Pored individualnih polaznika, prošlu godinu obilježile su i mnoge uspješne suradnje s kompanijama iz različitih industrija.

Takve suradnje potiču rast naše zajednice, jer kroz njih i mi učimo, dobijajući vrijedne uvide direktno s tržišta, uz pomoć kojih nastojimo obogatiti svoju ponudu. 

Pročitajte naša pravila o privatnosti.