Misija

AKADEMIJA387 je zamišljena kao otvorena edukacijska platforma za sve pojedince i ustanove sa zajedničnikm ciljem dijeljenja znanja. Primarni fokus je na stvaranju intenzivnih i kratkih kurseva, radionica i lekcija kreiranih od strane profesionalaca i svjetskih lidera. Programi su dizajnirani kao direktan odgovor na porast tržišne potrebe za određenim vještinama, poznavanjem tehnologija i znanjem.

Online iskustvo

AKADEMIJA387 je dizajnirana kao dinamična platforma otvorena za nove programe, prijavljivanje na kurseve, upis studenata i otvorene komentare od studenata. Svi postavljeni kursevi su jednako promovisani i reklamirani.

Cilj

AKADEMIJA387 pruža neophodne treninge i resurse postojećim firmama iz oblasti informacijskih tehnologija i komunikacija, i djeluje kao odskočna daska za prikupljanje znanja i novostečenih vještina u skladu sa potrebama tržišta. Stvaranjem nove i kvalifikovane radne snage AKADEMIJE387 pomaže već postojećim IT kompanijama te pospješuje konkurentnost Bosne i Hercegovine na svjetskom tržištu. Koncept AKADEMIJE387 se bazira na ideji da se iskoristi postojeće znanje eksperata iz industrije kao i iz inostranstva, stvarajući ključne temelje za podučavanje i resurse za treninge AKADEMIJE387.

Kontaktirajte nas

AKADEMIJA387
Maglajska 1
Sarajevo
Bosna i Hercegovina
contact@academy387.com

+387 33 941 261

Pročitajte naša pravila o privatnosti.