ACADEMY387 slavi 9 godina postojanja!

Ovaj mjesec sve je u znaku rođendana, jer ACADEMY387 slavi 9 godina postojanja! 
 

Ovom prilikom se želimo iskreno zahvaliti svima vama, našim predavačima, partnerima, klijentima i prijateljima za dosadašnji angažman, suradnju i podršku, koji su bili vjetar u leđa na našem putu do ove visoke brojke u stažu postojanja i djelovanja. Bez vas bi ovih velikih 9 bilo teško dostižno, stoga je ovo slavlje naše zajedničko i ovih velikih 9, zapravo naših velikih 9!
 

Velike brojke prate nas u stopu svih ovih 9 godina - kroz više od 500 programa održanih od strane više od 180 predavača, do danas je prošlo više od 5000 polaznika, a množenjem ova dva broja izlista se još veći broj diploma kojima su polaznici okrunili svoj trud i rad. Broj osmijeha s kojima smo vas ispratili u nove pobjede već je nemoguće izračunati. 
 

  • Baš nas ste izabrali kao jednu od stanica na svom putu karijerne transformacije.
  • Mnogima od vas se, upravo u našim prostorijama, izrodila ljubav prema profesijama kojima se trenutno bavite. 
  • Prepoznali ste da je ulaganje u sebe najveća investicija i poklonili nam povjerenje da tu investiciju usmjerimo na pravi način.
  • Dokazali ste sebi da možete i da je pravi trenutak da započnete rad na sebi uvijek!
  • Mnogima od vas uloženo vrijeme i trud rezultirali su odličnim poslovnim prilikama i doživjeli ste potpuni preokret u karijeri, tako da danas radite poslove koje volite i za koje ste adekvatno plaćeni. 
  • Proširili ste rubrike u životopisu, što vam je donijelo promjenu koju ste toliko željeli. 
  • Izašli ste iz zone komfora, rizikovali i ostvarili uspjeh. 


Na krilima svega navedenog, kroz ovih 9 godina, postali smo jedna od vodećih edukacijskih platformi u državi i šire, čiji je primarni cilj zacrtan od prvog dana – odgovoriti na rast tržišne potrebe za novim vještinama i poznavanjem novih tehnologija, uz poseban fokus na lokalno IT tržište. 


Posebnu pažnju posvetili smo i edukaciji novih naraštaja IT stručnjaka kroz STEM akademiju za djecu i tinejdžere. U sklopu iste smo dosad organizovali brojne kurseve i radionice programiranja, robotike i game dizajna za djecu uzrasta od 7 do 18 godina, dizajnirane kako bi najmlađe polaznike uveli u svijet IT-a.


Vaše zadovoljstvo, sugestije i savjeti su nam uvijek bili od iznimne važnosti, stoga ih budite slobodni podijeliti s nama kako bismo jubilarni 10. rođendan dočekali još bolji i jači. 


U rođendanskom duhu, poklanjamo 10% popusta za sve prijave tokom mjeseca juna. Popust se odnosi na sve kurseve iz naše ponude i može se iskoristiti jednokratno. 

Pročitajte naša pravila o privatnosti.