Iskoristi Black Friday popust od 15% na bilo koji program iz naše ponude!

Black Friday je pred vratima, ne propustite priliku za ulaganje u svoj lični i profesionalni razvoj po sniženim cijenama!


I ove godine smo se pridružili globalno popularnom prazniku kupovine i popusta, stoga vam poklanjamo 15% popusta na sve prijave koje pristignu u periodu 24.11. od 00:00h do 27.11. do 23:59h. Savršen je trenutak da poduzmete konkretan korak i savladate vještinu koju tako dugo želite uvrstiti u svoj skill set. 
 

  • Uplovite u IT svijet!

Oduvijek ste željeli naučiti kodirati? Ne zanima vas programiranje, ali želite da naredni korak na vašem karijernom putu bude ulazak u dinamični IT svijet? Istražite naše IT kurseve i pronađite idealan za sebe. 
 

  • Usavršite jezik ili naučite potpuno novi jezik!

Bez obzira želite li se riješiti treme dok komunicirate na engleskom, naučiti potpuno novi jezik ili unaprijediti znanje nekog od europskih jezika koje pomalo znate, u našoj ponudi kurseva stranih jezika svako može pronaći program za sebe. Investirajte u nadogradnju svojih vještina po sniženim, Black Friday cijenama!
 

  • Unaprijedi HR i ostale vještine!


Uspjeh u izazovnom i dinamičnom modernom poslovanju velikim dijelom ovisi o kvalitetnim vještinama aktera u istom. Ako vam je profesionalni razvoj važan i želite biti u korak s trendovima na tržištu, kako biste optimizirali svoje djelovanje i poslovanje, istražite već danas naše HR i kurseve ostalih vještina


Posjetite našu web stranicu tijekom Black Friday produženog vikenda i odaberite kurs koji vas najviše zanima. Popust će biti zabilježen automatski prilikom izvršenja prijave u navedenom periodu.

Pročitajte naša pravila o privatnosti.