Infosession: Kako do posla u Nizozemskoj u oblasti cyber sigurnosti?

8/20max

Cijena

Učešće besplatno

Datum održavanja

15.02.2024.

Vrijeme

(1 h)

Infosession: Kako do posla u Nizozemskoj u oblasti cyber sigurnosti?

Pridružite nam se na informativnoj sesiji, koji organizujemo u četvrtak, 15. februara 2024. godine od 17:30h na temu kako doći do posla u Nizozemskoj, u oblasti cyber sigurnosti. 
 

Sesija je namijenjena svima koji žele znati više o "cyber sigurnosti na papiru", rizicima, usklađenosti i njenom upravljanju, kao i detaljima zapošljavanja u ovoj oblasti u Nizozemskoj. Tema je namijenjena osobama iz IT struke, ali ne nužno samo njima - može biti zanimljiva i start-up osnivačima i svima koje ova tema generalno zanima.

Teme koje će biti obuhvaćene sesijom su: 
 

  • Opisi poslova, pozicija GRC specijalist
  • Druge cyber security pozicije 
  • Kako izgleda jedan intervju za posao i koje su tražene kvalifikacije? 
  • Proces emigracije u Nizozemsku kao "highly skilled migrant"
  • Osnovna sigurnosna higijena za startupe
     

Sesiju će voditi Enver Delić - trenutno zaposlen u cyber sigurnosti u Nizozemskoj. Prije odlaska u Nizozemsku bio je zaposlen u bankarstvu, IT-ju i konsultantskim kompanijama, a nakon toga u logističkoj i healthcare industriji, sa fokusom na governance, rizik i usklađenost. Vodio je druge runde intervjua za desetine kandidata za pozicije saradnika i savjetnika u informacionoj sigurnosti, u okviru kojih se procjenjuju vještine kandidata vezane za posao. Radio je na raznim projektima, u okviru procjene rizika cyber sigurnosti.
 

Iako je učešće besplatno, prijava je neophodna, jer je broj mjesta ograničen. Vidimo se 15.02.2024. od 17:30h, na našoj adresi Maglajska 1 (3. sprat). 

Pročitajte naša pravila o privatnosti.