Edu Sessions by ACADEMY387: Koji si tip ličnosti? - Upoznaj sebe kroz PCM model

14/25max

Cijena

Učešće besplatno

Datum održavanja

14.09.2023.

Vrijeme

(1 h)

Edu Sessions by ACADEMY387: Koji si tip ličnosti? - Upoznaj sebe kroz PCM model

Tvoje akcije i reakcije zasnovane su na logici ili na emociji? Da li si osoba koja reaguje na prvu ili radije pričekaš da se stvari malo slegnu i da smisliš pravi pristup rješavanju situacije? Da li se u neprijatnim situacijama osloniš na svoj humor ili se pak povučeš i čekaš da se fokus pomjeri s tebe? Kako se ponašaš kad nastupe stresne situacije i jesi li osoba koja uživa biti u društvu ili pak jedva čekaš da dođeš kući i uživaš u svom miru?

Odgovori na ova pitanja mogu dati naznake koji si dominantni TIP ličnosti prema PCM modelu i koje su tvoje psihološke potrebe, karakteristike i preferencije. Izuzetno je važno poznavati i biti svjestan svoje ličnosti kako biste bili najbolja verzija sebe u odnosu sa samim sobom i svojim okruženjem. Svaki tip ličnosti ima svoje karakteristično oblikovane poglede na svijet, preferirani tip radnog okruženja i stilove komunikacije, a kako iskoristiti prednosti svog tipa ličnosti i smanjiti utjecaj mana istog, saznajte na našoj besplatnoj edukativnoj sesiji. 

Iako je učešće besplatno, prijava je neophodna, jer je broj mjesta ograničen. Vidimo se 14.09.2023. od 17:30h, na našoj adresi Maglajska 1

Pročitajte naša pravila o privatnosti.