Dino Oreški

Dino Oreški

Rating

Dino Oreški je karijeru u digitalnom marketingu i e-commerceu započeo prije 15 godina, a prvi radni zadatak nakon diplome mu je bio – preseliti Neckermannov katalog na webshop.

 

Nakon toga postaje voditelj e-commerce odjela u Quelleu gdje je zadužen za vođenje tima i u to vrijeme najvećeg webshopa u Hrvatskoj. Potom prelazi u KG Mediju, agenciju specijaliziranu za promociju hrvatske turističke ponude gdje provodi online oglašivačke kampanje bazirane na online booknzima. Iduća postaja mu je Inventa, gdje je na poziciji Web & eCommerce managera gdje je bio project manager web shopova. Dino se nakon toga vratio u vode turizma, u Dubrovačke Vrtove Sunca, da bi potom otišao u Span, IT kompaniju, gdje pokreće odjel digitalnog marketinga.

 

Danas je konsultant za digitalni marketing u svojoj konsulting agenciji Upping i tajnik u Udruzi eCommerce Hrvatska. Voli izazove i vjeruje da za svaki problem postoji rješenje. Pomiče granice uspješnim kombiniranjem tehnologije i marketinga. Dodatnu inspiraciju često traži u raznim knjigama, podcastima, blogovima i tutorialima.

Pročitajte naša pravila o privatnosti.