Robert Petković

Robert Petković

Rating

Robert je stručnjak za Google Analytics s višegodišnjim iskustvom u izradi web stranica i praćenju njihove uspješnosti. Trenutno radi kao direktor web analitike u agenciji „Pro media group“ i jedan je od nekolicine specijalista u Hrvatskoj koji Google Analytics svakodnevno koriste u radu, surađujući pritom s vodećim svjetskim stručnjacima iz područja web analitike.

 

U stanju je nakon pet minuta gledanja u podatke dati koristan savjet za poboljšanje uspješnosti web stranice, kao i svirati bubnjeve pred 10.000 ljudi. Studirao je psihologiju pa stalno nešto pretjerano analizira, a u zadnjih nekoliko godina koristi znanja iz psihologije i analitike kako bi poboljšao uspješnost svake web stranice koju dotakne.

 

Čest je predavač na domaćim i međunarodnim radionicama i konferencijama iz područja digitalnog marketinga. Na njegovim predavanjima kroz jasne primjere iz prakse možete naučiti kako se ponašaju i što traže posjetitelji vaših web stranica te kao te podatke iskoristiti za unapređenje svog poslovanja.

Pročitajte naša pravila o privatnosti.