Šta sa novim uposlenikom prvih mjesec dana:Check in and get on board

0/16

Cijena

249KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa:

Dakle, odabrali ste i zaposlili pravu osobu za Vašu organizaciju. Približava se onaj prvi radni dan. Raste uzbuđenje i razmišljate na koji način uvesti osobu u posao, tko je za to odgovaran, shvaćate kako za to uopće nemate vremena. I nekako u svemu tome posegnete za metodom “prvi mačići se bacaju u vodu”, “ma snaći će se, pa tko je meni rekao što trebam raditi”. I kratkoročno odabrane metode zaista i funkcioniraju. Ili barem imate takav dojam. No, dugoročno nastaju problemi i kad tad se s novim zaposlenikom trebate početi baviti. I kada krenete u taj proces nekoliko mjeseci nakon što je osoba stigla u organizaciju shvaćate kako ste sve što radite sada mogli učiniti puno prije i kako Vam sada zapravo treba i više vremena i truda kako biste ispravili krivo naučene stvari, lose stavove, podigli motivaciju i zadovoljstvo.

Kvalitetan on board plan i trening te uključivanje svih ključnih sponzora u cjelokupan proces pruža odličan prvi dojam što je kod novih zaposlenika od velike važnosti. Omogućuje strukturu i jasan slijed novih znanja i informacija gdje se novi zaposlenik osjeća dobro vođenim, a nikako ne zatrpanim novim informacijama i procesima. Investicija Vašeg vremena je optimalna. Na vrijeme se rješavaju nesporazumi i nejasnoće. A zaposlenik u optimalnom vremenu postaje samostalan I učinkovit.

Očekivanja i ciljevi:

Nakon treninga Check in and get on board polaznici će bolje razumjeti važnost kvalitetnog uvođenja novih zaposlenika u posao. Upoznat će sve faze on boarding procesa. Izraditi draft svog budućeg on boarding procesa. Naučiti na koji način komunicirati novi on boarding proces i koga sve uključiti u isti.

  1. Benefiti standardiziranog on boarding procesa
  2. Primjeri dobrih on boarding procesa
  3. Kako pripremiti i implementirati izvrstan on boarding proces
  4. Kako uključiti ključne ljude iz organizacije
  5. Kako pratiti i evaluirati on boarding proces

Termin održavanja kursa:

Kurs će se odrzati u terminu od 16:00 h do 18:30 h u prostorijama ACADEMY387.

 

 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.