Kako motivisati i zadržati programere : Osam moćnih strategija!

13/12

Cijena

117KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis radionice:

Radionica je namenjena zaposlenima u IT sektoru i onima koji vide svoju budućnost u njemu. Tokom troiposatnog rada polaznici će saznati zašto besplatan fitnes, kursevi jezika, visoke plate i druge mere ne uspevaju zadržati zaposlene u firmi, odnosno  zašto tretiranje zaposlenih u „zlatnim rukavicama“ daje samo kratkoročne efekte u pogledu zadržavanja talenata i radnih rezultata.

Radionica pruža odgovore na pitanja:

  • Kako povećati produktivnost?
  • Vratiti energiju na radu?
  • Razviti saradnju među kolegama?
  • Smanjiti stres i povećati zadovoljstvo među zaposlenima?
  • Zadržati zaposlene u firmi duže?

Radionica je zasnovana na rezultatima neuronaučnih istraživanja i savremenim trendovima u psihologiji. Polaznike upućuje na osam moćnih strategija koje se daju primeniti u njihovom radnom okruženju, a koje garantuju jačanje organizacije i priliku da se eleminiše pitanje „zašto je kolega/ koleginica otišao/la zbog 100 eura veće plate?“.

Autorka i voditeljka edukativne radionice doktorirala je u oblasti organizacijske psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Već deset godina bavi se konsaltingom u cilju razvoja i unapređenja funkcionisanja organizacija i razvoja karijere pojedinaca. Dugi niz godina organizuje radionice i treninge, među kojima su i one namenjene za IT sektor, poput „Regrutacija i selekcija u IT sektoru“. Saradnica je Psihološkog centra Self i organizacije Code Tailor u Novom Sadu.

Radionica će se održati  25. maja u periodu od 16h do 19:30h u prostorijama ACADEMY387.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.