Čisto i mirisno tijelo - Izrada sapuna za tijelo i biljnog regeneratora za kosu

2/12

Cijena

85KM

Početak kursa

-

Trajanje

(2 h)

Rating

Čisto i mirisno tijelo - Izrada sapuna za tijelo i biljnog regeneratora za kosu

Na ciklusu radionica izrade prirodne kozmetike dobit ćete temelj i motivaciju za daljnje istraživanje prirodne kozmetike, te kako u udobnosti vlastitog doma izraditi jednostavne kozmetičke pripravke za njegu tijela. Dobit ćete praktična znanja o izradi prirodnih kozmetičkih proizvoda. Za dolazak na bilo koju od radionica nije vam potrebno prethodno znanje. Jedina stvar koju trebate je vaša motivacija da dobijete novo iskustvo i naučite nešto novo.

ČISTO I MIRISNO TIJELO - IZRADA SAPUNA ZA TIJELO I BILJNOG REGENERATORA ZA KOSU:
 

  • Kako napraviti različite preparate za pranje tijela sa sastojcima koje možemo pronaći u svom domu
  • Kako napraviti masku za lice i biljni prah za čišćenje lice
  • Kako napraviti piling za tijelo
  • Kako napraviti zubnu pastu
  • Postupak izrade sapuna (hladna metoda)
  • Izrada prirodnog regeneratora za kosuNakon svake radionice ćete dobiti kozmetički proizvod koji smo skupa izradili i skriptu sa receptima kako bi čim prije krenuli sami u osmišljavanje jedinstvenog organskog proizvoda. Na radionici izrađujemo sapun hladnim postupkom i biljni regenerator za kosu. 

Radionica "Čisto i mirisno tijelo - Izrada sapuna za tijelo i biljnog regeneratora za kosu" će se održati 08.09.2022. u terminu od 17:30 do 19:30h. Cijena učešća na radionici je 85 KM po polazniku, a svi polaznici koji pohađaju dvije ili sve tri radionice iz ovogodišnjeg ciklusa radionica prirodne kozmetike ostvaraju popust od 10% po radionici. Minimalan broj polaznika za početak radionice je 8, i ista neće biti održana na planirani datum ukoliko se ne oformi grupa sa minimalnim brojem polaznika. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.