Konverzacijski engleski jezik za početnike

4/8

Cijena

249KM

Početak kursa

14.08.2024.

Trajanje

(20 h)

Rating

Konverzacijski engleski jezik za početnike

Osnovne informacije o kursu:

Niste nikad učili engleski, ili ste ga učili sami? Poznajete po koju riječ ili frazu, ali i dalje vam je briga kako se snaći u svakodnevnim situacijama, na putovanjima ili na poslu. Kada biste bar mogli naučiti postavljati jednostavna pitanja i davati jasne jednostavne odgovore, i znati taman dovoljno da biste se snašli? Na ovom kursu naučit ćemo vas elementarne stvari. Radit ćemo na razvijanju svijesti o stilovima komuniciranja i tome da naučite kako razumjeti jezik koji ne poznajete. 

Razvijat ćete svoje vještine slušanja, tako da ćete bolje slušati i učestvovati u razgovorima. Proširit ćete svoj vokabular, rječnik uobičajenih fraza, te jezik koji vam je neophodan da biste komunicirali s više tečnosti, brzine, i jasnoće u različitim situacijama. Pomoći ćemo vam tako što ćemo vam pružiti prilike da učestvujete u radionicama, debatama, radu u paru i malim grupama na svakodnevnim problemima u komunikaciji, mini prezentacijama i diskusijama.


Očekivanja i ciljevi kursa:

Na obuci ćete naučiti:

  • Da postavljate/odgovarate na svakodnevna pitanja. 
  • Da aktivno slušate, inicirate, i završavate razgovore i interakciju.
  • Proširit ćete svoj fond riječi s kojima operirate u svakodnevnim situacijama.


Neophodni materijali/oprema:

  • Materijale će za vas pripremiti nastavnik


Trajanje kursa:

  • Kurs se održava srijedom i petkom u terminu od 19:30 do 21:30h.

Cijena kursa je 249KM, a moguće je plaćanje u dvije rate. Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.