Švedski jezik A2 - online kurs

4/10

Cijena

439KM

Početak kursa

20.08.2024.

Trajanje

(40 h)

Rating

Švedski jezik A2 - online kurs

Švedski Intermediate (A2 nivo) je intenzivni kurs namijenjen svima koji žele naučiti slušati s više pažnje, govoriti i koristiti švedski jezik sa mnogo više razumijevanja i samopouzdanja i poboljšati sve aspekte usmene komunikacije i saznanja o švedskim navikama i načinu života i rada. 

Razvit ćete vještinu slušanja, te lakše učestvovati u razgovorima, proširiti vokabular, rječnik uobičajenih fraza, i jezik koji vam je neophodan da bi jednostavnije i brže komunicirali u različitim svakodnevnim situacijama.


Očekivanja i ciljevi:

Steći ćete znanje kako da govorite s više samopouzdanja i lakoće, da aktivno slušate, inicirate, održavate i završavate razgovore i interakciju i proširiti svoj fond riječi u svakodnevnom poslovnom i životnom okruženju i situacijama.


Materijali/oprema neophodna za kurs: 

  • Polaznici će dobiti elektronsku verziju knjige i vježbanke Rivstart


Poželjni materijali/oprema:

  • Sveska


Kurs traje ukupno 40 sati i održava se ONLINEutorkom i petkom u terminu od 18:30 do 20:30. U toku kursa će biti dogovoreno i nekoliko dodatnih termina za održavanje časova u toku sedmice. Cijena kursa je 439KM, dok je cijena za studente 395KM. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 7. Kurs neće početi sa radom na planirani datum, ukoliko ne bude zadovoljen minimalan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.