Kreativno razmišljanje i dizajn

1/30

Cijena

29KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

 Kreativno razmišljanje i dizajn

OPIS RADIONICE 'Kreativno razmišljanje i dizajn'

Radionica je usmjerena ka buđenju i angažmanu ljudske kreativnosti na razini konstruktivnog razmišljanja i rješavanja problema koje se može aktivno primjeniti u modernom dizajnu. Sadržaj će biti koncipiran kombinovanim kratkim prezentacijama o kratvnom razmišljanju i kratkom kreativnom radionicom nakon kojih će svi pristni moći osjetiti da se umjetnik može pronaći u svima nama.

Radionica je fokusirana na proširivanje fleksibilnosti vašeg kreativnog uma kroz zabavne zadatke i male informativne raznobojne prezentacije sa izraženom primjenom u dizajnu. Naime, ova radionica nije ograničena na jednu profesiju, jer kreativnost se može pronaći u svakoj pori naseg života, te su tako svi koji žele da ohrabre svoje kreativno razmišljanje iz novog ugla ili da istupe iz komforne zone su dobrodosli da aktivno ušestvuju u malom kreativnom izazovu.

Kako je predavač jako iskusan u oblasti grafičkog dizajna, učesnici će imati priliku da postavljaju pitanja i da razmjene iskustva sa predavačem, te će moći da saznaju dosta stvari koje ih zanimaju.

Trening će se održati u petak 23.06.2017.g. u periodu od 16h do 19h.

Minimalan broj polaznika za ovaj trening je 12. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.