Kreiraj svoj sretni dom!

3/12

Cijena

49KM

Početak kursa

24.02.2022.

Trajanje

(3 h)

Rating

Kreiraj svoj sretni dom!

Opis radionice:

Radionica “Kreiraj svoj sretni dom!” namijenjena je svim zaljubljenicima u lijepo uređene stanove i svima koji planiraju preuređenje svog doma. Vaš je stan mjesto koje vas istovremeno štiti i pruža Vam slobodu, pretvarajući svaki trenutak proveden u njemu u užitak. Uređenje interijera treba odgovarati Vašim individualnim potrebama i navikama. Ova radionica pomoći će Vam u nastojanju da Vaš dom bude sretna i magična vizuelna priča!

 

U toku radionice ćemo vam pokazati kako da jednostavno na kompjuteru nacrtate tlocrt i trodimenzionalnu skicu svog prostora i uredite ga namještajem, materijalima i dekoracijama po vašoj želji. Uštedjet ćete novac, jer ćete izbjeći kupovinu elemenata, za koje ćete tek nakon nabavke, utvrditi da vam ne odgovaraju. Na skicama svog prostora isprobaćete vaše ideje i kreiraćete prostor koji je usklađen s vašim individualnim potrebama, navikama i stilom.

 

Bonus ove radionice je i prezentacija na kojoj ćete saznati kako da izbjegnete 30 najčešćih grešaka u dizajnu interijera Vašeg stana!

 

Očekivanja i ciljevi:

U toku radionice polaznici će:

  • Izraditi tlocrt jedne prostorije u svom stanu sa odabranim namještajem i dekoracijama u web aplikaciji Floorplanner 
  • Izraditi trodimenzionalnu skicu jedne prostorije u svom stanu sa odabranim namještajem i dekoracijama u web aplikaciji Floorplanner
  • Naučiti koja su to rješenja za 30 najčešćih grešaka u dizajnu interijera 

 

Neophodni materijali/oprema:

  • laptop/ kompjuter, besplatna registracija u Floorplanner aplikaciji (https://floorplanner.com/), dimenzije odabrane prostorije (dužina, širina, visina)

Poželjni materijali/oprema:

  • papir i olovka

Trajanje radionice:

Radionica traje 3 sata i održava se u terminu od 17:30 do 20:30.

Cijena radionice iznosi 49 KM. Minimalan broj polaznika je 5. Radionica neće biti održana navedenog datuma ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.