Kurs Projekt Menadžmenta

Users@2x2/12

Cijena

849KM

Početak kursa

30.09.2019.

Trajanje

(35 h)

Rating

Kurs Projekt Menadžmenta

U toku kursa prolaznici će sa predavačem proći sve procesne grupe u procesu projektnog menadžmenta (Inicijacija, Planiranje, Izvršenje, Kontrola, Zatvaranje projekta). Kroz primjere iz stvarnog posla i stvarnih projekata, polaznici će biti u mogućnosti da jednostavnije i sveobuhvatnije prihvate kompleksan proces vođenja projekata.

Kompletan rad je baziran na predavanju i zanimljivim vježbama vezanim za proces jednog projekta od početka do kraja.

Očekivanja i ciljevi:

Nakon završenog kursa očekuje se da polaznici shvate koncept projektnog menadžmenta, da znaju osnove projektnog menadžmenta i njegovu primjenu u stvarnim projektima. Polaznici mogu biti i početnici koji žele da više saznaju o ovom konceptu, kao i osobe koja se već duže vremena bave upravljanjem projektima i žele da steknu certifikat PMP ili da se upoznaju sa novostima iz oblasti upravljanja projektima (Kurs je ažuriran po novom PMBOK® Guide – Sixth Edition)

Kurs je osmišljen u trajanju od 35 sati (broj potrebnih sati za prijavu za ispit PMP Project Manager Professional).

Neophodni materijali/oprema:

  • Polaznici će dobiti skriptu za rad i brojne informacije o različitim izvorima znanja vezanih za projektni menadžment. 

Trajanje kursa:

  • Kurs je raspoređen u 4 sedmice, svake sedmice po 9 sati tj. 3 x 3 sata sedmično
  • Opcionalno, kurs se može održavati i subotama, sve u dogovoru sa polaznicima.

Nastava se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 h do 21:00 h (moguće su promjene termina u dogovoru sa predavačima i ostatkom grupe).

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Quote left@2x

U velikom izboru kurseva/edukacija koje nam se nude danas, Lejla i Jasna nude pravo osvježenje. Kao prvo kroz svoju stručnost, ali i kroz individualni i inovativni pristup, sa mnoštvom vježbi i praktičnih primjera. Project Management je multidisciplinarno područje i mnogo zahtjevniji nego što većina profesionalaca misli, tako da ovaj kurs rado preporučujem svakome ko svoju karijeru želi graditi u ovom području.

Sanjin LučićSanjin Lučić
Quote left@2x

Nakon odslušanog kursa više razmišljam o planiranju generalno, ali i o ostalim stvarima u poslovnom okruženju i "običnom životu" sa aspekta rukovodioca projekta.

Đelma GrgićĐelma Grgić
Pročitajte naša pravila o privatnosti.