Kreiraj svoj sretni kućni ured!

2/12

Cijena

49KM

Početak kursa

13.07.2022.

Trajanje

(3 h)

Rating

Kreiraj svoj sretni kućni ured!

Ako planirate uređenje kućnog ureda i niste sigurni kako će Vaše ideje izgledati u stvarnosti, na ovoj radionici ćete brzo i lako riješite sve dileme! Ovo je radionica za sve koji žele da sami kreiraju svoj sretni kućni ured, koji će im biti emocionalna, inspirativna i energetska podrška u njihovom magičnom poslovnom razvoju. 

Pokazat ću Vam kako da jednostavno na kompjuteru nacrtate tlocrt i trodimenzionalnu skicu svog prostora i uredite ga namještajem, materijalima i dekoracijama po Vašoj želji. Uštedjet ćete novac, jer ćete izbjeći kupovinu elemenata, za koje ćete tek nakon nabavke, utvrditi da Vam ne odgovaraju. Na skicama svog prostora isprobaćete Vaše ideje i kreiraćete prostor koji je usklađen s Vašim individualnim potrebama, radnim navikama i stilom.

Bonus ove radionice je i prezentacija na kojoj ćete saznati kako da izbjegnete 10 najčešćih grešaka u dizajnu interijera Vašeg kućnog ureda!

Rezultati
Nakon završetka radionice, polaznici će:

•  Definisati svoje zahtjeve i ideje za uređenje kućnog ureda
• Izraditi tlocrt kućnog ureda sa odabranim namještajem i dekoracijama u web aplikaciji Floorplanner 
• Izraditi trodimenzionalnu skicu svog kućnog ureda sa odabranim namještajem i dekoracijama u web aplikaciji Floorplanner 
• Naučiti koja su to rješenja za 10 najčešćih grešaka u dizajnu interijera kućnog ureda


Polaznici radionice ne moraju imati predznanje iz domena interijera, slobodnog crtanja, niti crtanja na kompjuteru. Prije početka radionice, neophodno je samo da se polaznici, besplatno, registruju u Floorplanner aplikaciji (https://floorplanner.com/), te da imaju dimenzije prostora u kojem planiraju svoj kućni ured (dužina, širina, visina).


Vaš kućni ured je inspirativno mjesto koje stimulira Vašu kreativnost, a već će i manje izmjene u prostoru donijeti uzbuđenje, radost i inspirativnu radnu atmosferu. Ova radionica pomoći će Vam  da unaprijedite izgled i funkcionalnost svog kućnog ureda, tako da on više odgovara budućnosti koju želite za sebe.  


Trajanje radionice:

Radionica traje 3 sata i održava se u terminu od 17:30 do 20:30.


Cijena radionice iznosi 49 KM. Minimalan broj polaznika je 3. Radionica neće biti održana navedenog datuma ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.