Krizni PR i komunikacije

5/10

Cijena

399KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opšte informacije o kursu

Novinarstvo i odnosi s javnošću su kao lik u ogledalu. Poznavanje novinarskih veština je stoga ključno za dobar PR i komunikaciju s medijima. A krizni PR i komunikacije su najvažniji deo u toj oblasti. Nema nijedne javne ličnosti u bilo kojoj oblasti – od politike do sporta, kulture i estrade – u čijoj karijeri nije bilo pokušaja stvaranja negativnog imidža u javnosti i kojoj, zbog toga, nije bio neophodan stručni savetnik za krizni PR i komunikacije s medijima.

Opis kursa 

Prvi deo kursa je Kurs "Krizni PR i komunikacije" i baviće se svim formama odnosa i komunikacija s javnošću, kao i savetima kako da osobu za koju radite naučite nastupima u javnosti, od odevanja, držanja pred novinarima, posebno pred kamerama, načina govora i oblika u kojem će komunicirati sa javnošću.

Drugi deo je Kurs "Interna i eksterna komunikacija” i baviće se veštinama komunikacija sa poslodavcem, timom i medijima, ali i donošenjem odluka, često teškim i iznuđenjenim, u vremenskom tesnacu, iza kojih ćete naučiti da čvrsto stojite i budete spremni na sve posledice.

Kurs će trajati četiri dana i imaće četiri ciklusa u pro-aktivnoj formi.

Očekivanja i ciljevi 

Kurs za cilj ima da zainteresovane polaznike upozna sa načinima na koje će osobu i instituciju, stranku i kompaniju za koju rade, zaštiti od lošeg imidža, sprečiti javne "napade" ili ublažiti njihove posledice, kao i kako kriznu situaciju okrenuti u svoju korist.

Namenjen je onima koji već rade kao savetnici za medije, kao i onima koji to nameravaju da postanu.

Kurs će se održati od  7.04. i trajaće do 10.04.2016. god. 

Raspored održavanja: 

7.04. četvrtak, do 9.04. subota, u terminima od 14:00h do 18:00h a nedelja, 10.04. od 10:00 h do 14:00 h. 

Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.