Njega tijela - Izrada maslaca, balzama i gelova

1/12

Cijena

85KM

Početak kursa

-

Trajanje

(2 h)

Rating

Njega tijela - Izrada maslaca, balzama i gelova

Na ciklusu radionica izrade prirodne kozmetike dobit ćete temelj i motivaciju za daljnje istraživanje prirodne kozmetike, te kako u udobnosti vlastitog doma izraditi jednostavne kozmetičke pripravke za njegu tijela. Dobit ćete praktična znanja o izradi prirodnih kozmetičkih proizvoda. Za dolazak na bilo koju od radionica nije vam potrebno prethodno znanje. Jedina stvar koju trebate je vaša motivacija da dobijete novo iskustvo i naučite nešto novo.

NJEGA TIJELA - IZRADA MASLACA, BALZAMA I GELOVA:
 

  • Literatura i aplikacije za prepoznavanje biljaka, skeniranje kozmetičkih proizvoda i provjeru sastojaka
  • Koja kruta i tekuća ulja koristiti za izradu maslaca i balzama
  • Kako izraditi različite kozmetičke preparate: pločicu za masažu, kremu za ruke, maslac za njegu ljeti i njegu kože nakon sunca
  • Kako napraviti gel (dezinficijens, serum..)
  • Prednosti i nedostaci gelova
  • Kako napraviti kruti dezodorans koji “drži”
  • Osnove izrade hidratantnih kremaNakon svake radionice ćete dobiti kozmetički proizvod koji smo skupa izradili i skriptu sa receptima kako bi čim prije krenuli sami u osmišljavanje jedinstvenog organskog proizvoda. Na radionici izrađujemo maslac za poticanje tamnjenja i gel za hlađenje. 

Radionica "Njega tijela - izrada maslaca, balzama i gelova" će se održati 07.09.2022. u terminu od 17:30 do 19:30h. Cijena učešća na radionici je 85 KM po polazniku, a svi polaznici koji pohađaju dvije ili sve tri radionice iz ovogodišnjeg ciklusa radionica prirodne kozmetike ostvaraju popust od 10% po radionici. Minimalan broj polaznika za početak radionice je 8, i ista neće biti održana na planirani datum ukoliko se ne oformi grupa sa minimalnim brojem polaznika. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.