Norveški jezik - A2 nivo

2/10

Cijena

630KM

Početak kursa

-

Trajanje

(28 h)

Rating

Norveški jezik - A2 nivo

Opis kursa

Kurs Norveški jezik - A2 nivo prati "På vei", knjige koje polaznike sistematski i postepeno uvode u norveški vokabular i strukture jezika, te im prenose korisne informacije o društvu. Kurs je namijenjen polaznicima koji su već završili kurs Norveški jezik - A1 nivo, kao i polaznicima koji poznaju osnove norveškog jezika i žele usavršiti svoje znanje istog.

Polaznici će nakon završenog kursa biti testirani pismeno i usmeno. Svi časovi će uključivati zadaću. To znači da će učenici morati raditi i učiti i mimo nastave da bi ostvarili uspjeh.
 

Očekivanja i ciljevi:

Polaznici će u toku kursa proširiti svoj vokabular norveških riječi i unaprijediti svoje poznavanje norveške gramatike.


Neophodni materijali/oprema

  • Polaznici će dobiti elektronsku verziju relevantnih knjiga i audio materijal čim uplate prvu ratu


Poželjni materijali/oprema

  • Polaznicima se preporučuje da nabave norveško - bosanski/hrvatski/srpski rječnik. Na ovoj stranici se mogu naći neki od njih.


Trajanje kursa:

Sveukupno sa lekcijama, vježbama i testovima, kurs traje 7,5 sedmica. Kurs će se odvijati utorkom i četvrtkom od 17:30 do 19:30h.

Cijena kursa norveški jezik - A2 nivo je 630KM, a moguće je plaćanje u dvije rate. Cijena za studente i polaznike koji su završili kurs Norveški jezik - A1 nivo iznosi 567KMMinimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.