Osnove prirodne kozmetike - Izrada macerata i fuzija

3/12

Cijena

79KM

Početak kursa

-

Trajanje

(2 h)

Rating

Osnove prirodne kozmetike - Izrada macerata i fuzija

Na ciklusu radionica izrade prirodne kozmetike dobit ćete temelj i motivaciju za daljnje istraživanje prirodne kozmetike, te kako u udobnosti vlastitog doma izraditi jednostavne kozmetičke pripravke za njegu tijela. Dobit ćete praktična znanja o izradi prirodnih kozmetičkih proizvoda. Za dolazak na bilo koju od radionica nije vam potrebno prethodno znanje. Jedina stvar koju trebate je vaša motivacija da dobijete novo iskustvo i naučite nešto novo.


OSNOVE PRIRODNE KOZMETIKE - IZRADA MACERATA I FUZIJA:
 

  • Literatura i aplikacije za prepoznavanje biljaka, skeniranje kozmetičkih proizvoda i provjeru sastojaka
  • Više o izboru i djelovanju biljnih i eteričnih ulja, maslaca i macerata
  • Koje ljekovite biljke rastu oko nas, kada ih skupljati i kako od njih izraditi biljne macerate koji pribor koristiti za izradu prirodnih proizvoda
  • Kako izraditi fuziju ulja za njegu tijela i lica, ulje za masažu, ulje za poticanje tamnjenja, sprej protiv komaraca, kako umiriti ubode letećih napasnika...


Nakon svake radionice ćete dobiti kozmetički proizvod koji smo skupa izradili i skriptu sa receptima kako bi čim prije krenuli sami u osmišljavanje jedinstvenog organskog proizvoda. Na radionici izrađujete svoju vlastitu fuziju ulja. 

Radionica "Osnove prirodne kozmetike - izrada macerata i ulja" će se održati 06.09.2022. u terminu od 17:30 do 19:30h. Cijena učešća na radionici je 79 KM po polazniku, a svi polaznici koji pohađaju dvije ili sve tri radionice iz ovogodišnjeg ciklusa radionica prirodne kozmetike ostvaraju popust od 10% po radionici. Minimalan broj polaznika za početak radionice je 8, i ista neće biti održana na planirani datum ukoliko se ne oformi grupa sa minimalnim brojem polaznika. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.