Radionica prirodne kozmetike - čisto tijelo

Users@2x8/18

Cijena

79KM

Početak kursa

-

Trajanje

(3 h)

Rating

Radionica prirodne kozmetike - čisto tijelo

Opis radionice:

Kako se očistiti i pritom nahraniti svoje tijelo?

Na zadnjoj u ciklusu radionica prirodne kozmetike naučit ćete postupak izrade sapuna hladnom metodom.

U procesu izrade sapuna poigrat ćemo se sa nekoliko vrsta biljnih ulja, raznim prirodnim dodacima (prirodnim bojama, biljem, začinima), eteričnim uljima i na kraju će svi sudionici radionice osmisliti jedinstveni i konačni izgled sapuna. 

 

Nakon što "skuhamo" sapun, izrađivat ćemo piling za tijelo i lice, a kombinirat ćemo sastojke koje također biraju sudionici radionice.

 

U skripti koju dobijate na radionici pronaći ćete mnoštvo recepata za izradu prirodnih preparata za čišćenje tijela: mlijeko i ulje za čišćenje lica, biljni tonik za lice, masku za lice, biljni prah za čišćenje lice, zubna pasta...

 

Osim što ćete naučiti kako sami u udobnosti svoje vlastite kuhinje možete izraditi kvalitetnu prirodnu kozmetiku, nakon radionice ćete dobiti svoj primjerak kozmetičkog proizvoda koji smo skupa napravili i skriptu sa receptima kako bi čim prije krenuli sami u osmišljavanje jedinstvenog organskog proizvoda.

 

S obzirom da je broj mjesta ograničen i da svako ide kući sa svojim primjerkom proizvoda i skriptom potrebno je prethodno rezervisati svoje mjesto na radionici prijavom preko gornjeg linka.

 

Cijena radionice iznosi 79 KM (moguće je plaćanje na licu mjesta), a u istu je uključeno učešće na radionici, kao i materijali od kojih će polaznici izraditi vlastite kozmetičke proizvode, koje nakon toga mogu ponijeti sa sobom.

Minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 10. Radionica se neće održati ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.