Radionica prirodne kozmetike - osnove

15/18

Cijena

69KM

Početak kursa

-

Trajanje

(2 h)

Rating

Radionica prirodne kozmetike - osnove

Opis radionice:

Na uvodnoj radionici izrade prirodne kozmetike ćete naučiti nešto više o biljnim uljima, maceratima i eteričnim uljima koja koristimo u svakodnevnoj njezi svih tipova kože, ali i  uljima koji nam pomažu kod određenih tegoba. Osim toga, na radionici ćete naučiti i koja su ulja dobra za bebe, kao i nešto više o uljima koja imaju prirodni zaštitni faktor ili pak onima koja pospješuju dobivanje brončanog tena.

 

Na kraju ćemo zakoračiti u svijet eteričnih ulja gdje ćemo vas upoznati sa blagodatima koja ona pružaju. Također, pokazaćemo vam kako izraditi fuzije ulja, pa ćete nakon radionice moći sami osmisliti razne kombinacije i fuzije za njegu lica i tijela, za poticanje tamnjenja i njegu tijela tijekom ljeta, ili npr. fuzije za skidanje make-upa.

 

I najbolje od svega je što ćete sami kreirati svoj primjerak fuzije koju nosite sa sobom kući. Osim kozmetičkog preparata na radionici dobivate i skriptu sa receptima kako bi što prije krenuli u izradu vlastite kozmetike.

 

Cijena radionice iznosi 69 KM (moguće je plaćanje na licu mjesta), a u istu je uključeno učešće na radionici, kao i materijali od kojih će polaznici izraditi vlastite kozmetičke proizvode, koje nakon toga mogu ponijeti sa sobom.

Minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 10. Radionica se neće održati ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.