Radionica prirodne kozmetike - osnove

Users@2x10/18

Cijena

69KM

Početak kursa

-

Trajanje

(3 h)

Rating

Radionica prirodne kozmetike - osnove

Opis radionice:

Koristimo mnogo kozmetike. Od preparata za kosu, krema za lice, krema za ruke, losiona za tijelo, balzama za usne...

Naša tijela su kontaminirana toksičnim sastojcima i zato je važno naučiti kako prepoznati sastojke štetne za naš organizam i okoliš, te ih zamjeniti zdravim i prirodnim alternativama. Hydroxydiphenyl, oxybenzone, formaldehyde, phenylenediamine.. Nakon radionice moći ćete izgovoriti sastojke koji se nalaze u vašem kozmetičkom proizvodu.

Na radionici ćete naučiti kako sami i u komforu svoje kuhinje izraditi kvalitetnu prirodnu kozmetiku i usvojit ćete znanja o izradi prirodnih kozmetičkih proizvoda kroz praktičan rad.

Za učešće u radionici vam nije potrebno prethodno znanje. Jedina stvar koju trebate je motivacija da dobijete novo iskustvo i naučite nešto novo.

 

Na radionici ćemo pričati o:

  • sastavu kozmetike koju naša koža upija 
  • zašto raditi svoju prirodnu kozmetiku
  • izboru i djelovanju biljnih i eteričnih ulja, maslaca i macerata
  • koje ljekovite biljke rastu oko nas, kada ih skupljati i kako od njih proizvesti biljne macerate za njegu kože odraslih i djece
  • gdje nabaviti sirovine i kako kupovati lokalno 
  • priboru koji nam treba za izradu prirodne kozmetike, te kako reciklirati ambalažu potrošenih kozmetičkih proizvoda 
  • kako u nekoliko minuta kreirati fuziju ulja i izraditi originalan prirodni proizvod za sebe, svoju obitelj i prijatelje

 

S obzirom da je broj mjesta ograničen i da svako ide kući sa svojim primjerkom proizvoda i skriptom potrebno je prethodno rezervisati svoje mjesto na radionici prijavom preko gornjeg linka.

 

Cijena radionice iznosi 69 KM (moguće je plaćanje na licu mjesta), a u istu je uključeno učešće na radionici, kao i materijali od kojih će polaznici izraditi vlastite kozmetičke proizvode, koje nakon toga mogu ponijeti sa sobom.

Minimalan broj polaznika za održavanje radionice je 10. Radionica se neće održati ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

File pdf@2xPreuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.