Mali programeri - velika djela: Scratch (Interaktivni online kurs)

6/10

Cijena

139KM

Početak kursa

-

Trajanje

(10 h)

Rating

Mali programeri - velika djela: Scratch (Interaktivni online kurs)

- - - KURS JE INTERAKTIVAN I ODRŽAVA SE PREKO SKYPEA - - -

Opšte informacije o kursu: 

Znate igrati igrice i uživate u tome? Želite sami stvarati nove? Sada možete! Samo za Vas smo osmislili kurs Mali programeri - velika djela: Scratch, koji će Vas na jednostavan i praktičan način uvesti u svijet programiranja igrica. Na Vama je da se priključite zabavi i sami kreirate svoje junake i njihove neprijatelje.

 

Očekivanja i ciljevi: 

Dragi naši najmlađi programeri, naš cilj je da Vas kroz igru i druženje uvedemo u svijet programiranja, te da nakon pet dana kursa svako od Vas izađe sa omiljenim junakom kojeg je sam stvorio i njegovim ljutim neprijateljem. :) Ništa nije nemoguće, dovoljna je mašta, želja za učenjem i malo truda, pa da započnete avanturu koja jednog dana može postati i Vaš životni izbor, budući posao ili samo hobi. Čekamo Vas na kursu.


Materijali/oprema potrebna za kurs:

Na kurs je potrebno ponijeti laptop sa Windows, Linux ili MAC operativnim sistemom.

Kurs traje jednu sedmicu, a odvija se od ponedjeljka do petka u terminima od 18:00h do 20:00h. Kurs je predviđen za djecu od 9 do 13 godina. Cijena kursa iznosi 139 KM. Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.