Adobe Premiere - Video Editing Like a Pro

8/8

Cijena

339KM

Početak kursa

-

Trajanje

(16 h)

Rating

Opis kursa:

U svijetu naprednih tehnologija video zauzima veoma bitan faktor. Više nije moguće naći nijedan proizvod koji se prodaje, a da nema video prezentaciju. Istraživanja pokazuju da će u budućnosti video zauzimati 80% sadržaja na Internetu. Ako tome dodamo sve ostale aspekte obrade videa dolazimo do zaključka da će ljudi koji znaju profesionalno obraditi video uz korištenje sofisticiranih softvera kao što je Adobe Premiere uvijek biti traženi. A ukoliko poznajete osnove filmske i televizijske montaže (što će biti dio kursa) onda za vas granice ne postoje.


Očekivanja i ciljevi:

Cilj kursa je da u potpunosti osposobi i nauči polaznike (koji ne moraju imati nikakvo predznanje o video produkciji i montaži) za samostalan rad u programu Adobe Premiere. To znači da će polaznici samostalno moći unijeti video materijal u Adobe Premiere program i moći na profesionalan način i na tehnički visokom nivou obrade napraviti bilo koji format video rada po sopstvenoj volji.

 

Polaznici će samostalno moći da montiraju video materijal, da obrade zvuk na profesionalnom nivou i da kreiraju grafičke cjeline kao što su potpisi, logotipi, slike i vektorske grafike koje će kasnije ubaciti u svoj video rad. Kurs omogućava da se savladaju tehnike kreiranja video rada za upotrebu u više različitih aplikacija i na različitim uređajima na svim postojećim sistemima širom svijeta.

 

Materijali/oprema potrebna za kurs:

  • Na kurs je potrebno ponijeti vlastiti laptop (poželjno sa instaliranom full ili trial verzijom programa Adobe Premiere)

 

Trajanje kursa:

Kurs traje 16h i održava se subotom u terminu od 10:00 do 14:00h. Cijena kursa je 339KM. Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 4. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.