Kompletan uvod u After Effects

7/8

Cijena

339KM

Početak kursa

-

Trajanje

(16 h)

Rating

Opis kursa: 

Kreativna, a istovremeno kompleksna i zahtjevna, audio i video obrada zahtijeva vrhunske softverske alate. Iz tog razloga profesionalci najčešće za filmske efekte i animacije biraju Adobe After Effects, možda i najmoćniji alat na planeti za pravljenje vizuelnih efekata. Ne postoji ništa što ne možete napraviti u AE za potrebe filma, reklame, muzičkog spota ili bilo kojeg drugog medija. Ovaj kurs je namijenjen svima vama koji želite da se upoznate sa u čudesno moćnim labirintom video post produkcije. U ovom kursu ćete naučiti sve što je potrebno za korištenje ovog programa. Počet ćemo sa radnim okruženjem, preći na animiranje pomoću "keyframe-ova", te odmah potom napraviti prve samostalne animacije. Kurs će vam pomoći da poboljšate svoje youtube klipove, povećate svoj "skill list", udahnete "život" Vašem "2D sadržaju", ili da bolje promovišete svoje usluge i proizvode na web-u. Sve ovo vam pomaže da usvojite vještinu vizuelnih efekata koja se primjenjuje na videu koji postaje najobjavljivaniji tip podataka na internetu. Tokom ovog kursa sami ćete shvatiti zašto je Adobe After Effects jedan od najmoćnijih alata u "animation & video editing" branši i zašto su umjetnici koji rade na ovom softveru toliko plaćeni.

Očekivanja i ciljevi: 

Za ovaj kurs nije potrebno nikakvo prethodno znanje iz domena video post produkcije. Kroz ovaj kurs polaznici će naučiti sve neophodne i najkorisnije alate u ovom softveru. Naučit će vas kako da razvijete pravilan način rada (workflow) u After Effects-u koji poslije možete sami nadograđivati. Proći ćemo stvarne situacije na stvarnim projektima kroz primjere animacija i svih najvažnijih vještina i trikova za rad u softveru.

Potrebni materijali:

  • Na kurs je potrebno ponijeti vlastiti laptop sa već instaliranim Adobe After Effects programom

Trajanje kursa:

  • Kurs traje 16 sati (4 sedmice) i održava se subotom u terminu od 10:00 do 14:00h. 

Cijena kursa je 339KM, a minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 5. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.