AI Revolucija: Savladajte ChatGPT i druge alate za budućnost

4/15

Cijena

89KM

Početak kursa

26.06.2024.

Trajanje

sedmica (3 h)

Rating

AI Revolucija: Savladajte ChatGPT i druge alate za budućnost

U današnjem brzorastućem digitalnom svijetu, vještine u oblasti umjetne inteligencije (AI) su neophodne kako biste ostali relevantni i konkurentni. Ovaj jednodnevni kurs vodi vas kroz temelje AI-a, omogućavajući vam da transformišete vaš posao i svakodnevni život pomoću AI alata.

Kurs nudi i jasno i praktično razumevanje AI-a, posebno ChatGPT-a i drugih OpenAI modela, idealan za sve koji žele da integrišu AI u svoj posao ili život. Naučite kako koristiti AI da poboljšate svoje poslovne procese, unaprijedite efikasnost i istražite nove mogućnosti kreativnosti. Uvodni modul daje pregled AI-a i njegove historije, dok drugi modul pokriva praktičnu upotrebu ChatGPT-a. Treći modul vas vodi kroz praktične primjene, a četvrti razmatra druge AI alate i njihov uticaj na budućnost.

Pridružite se kursu da biste stekli ključne vještine i izbjegli da budete zastareli u svijetu koji se brzo mijenja. Ovo nije samo kurs – ovo je vaš put ka budućnosti oblikovanoj AI-om.

Kurs se održava jedan dan, odnosno 3 sata sa uključenom pauzom, u terminu od 17:30 do 20:30h. Cijena kursa je 89KM po osobi, a minimalan broj prijavljenih polaznika da bi se kurs održao je 8. Kurs neće biti održan navedenog datuma, ukoliko ne zaprimimo dovoljan broj prijava za početak. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.