Autodesk Revit for Beginners - online kurs

0/8

Cijena

459KM

Početak kursa

29.05.2024.

Trajanje

(24 h)

Rating

Autodesk Revit for Beginners - online kurs

Opće informacije o kursu: 

Kurs je namijenjen onima koji žele naučiti raditi u Revitu i svoju karijeru graditi u brzorastućoj BIM (Building Information Modeling) industriji. 

Što to znači?
Ako ste student kurs će Vam pomoći da se istaknete na tržištu rada i brzo i lako dođete do zanimljivog i dobro plaćenog posla. A ako ste već zaposleni, vjerojatno ste već čuli za Revit koji postaje neizostavan dio projektiranja. 

Opis kursa:

Autodesk Revit najkorišteniji je alat za projektiranje i suradnju na projektima iz AEC (arhitektura, inženjering, graditeljstvo) industrije. Revit je sveobuhvatan alat koji omogućava detaljno modeliranje i brzu analizu projektnih rješenja, brzo donošenja odluka kao i brzu izmjenu u svim segmentima i pogledima što doprinosi velikoj pouzdanosti projekta. Upravo koristeći Revit moguće je kreirati detaljan digitalni blizanac bilo koje građevine koji će osim 3D modela sadržavati i sve potrebne informacije.  

80% kursa bazirano je na praktičnom radu i samo 20% na teoriju koja je potrebna samo da bi savladavanje pojedinih dijelova kursa bilo uspješnije. 
Stoga ćete stečena znanja moći primijeniti odmah tijekom trajanja kursa.

Očekivanja i ciljevi: 

  • Kurs je kreiran tako da polaznici po završetku kursa odmah mogu samostalno modelirati i kreirati tehničke nacrte u Revitu. 


Materijali/oprema neophodna za kurs: 

Neophodni materijali/oprema:

  • Potrebno je da svaki polaznik ima računalo/laptop i instaliran Revit 2022

Poželjni materijali/oprema:

  • Bilježnica i olovka za zapisivanje 


Kurs traje 6 sedmica, a održava se dva puta sedmično, i to srijedom i petkom od 18:00 do 19:30h, putem Zoom platforme. Redovna cijena kursa je 459KM, dok za studente i srednjoškolce odobravamo popust, pa je cijena za njih 414KM. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 6. Kurs neće početi planiranog datuma, ukoliko ne zaprimimo dovoljan broj prijava za formiranje grupe. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.