Canva za početnike

2/10

Cijena

299KM

Početak kursa

-

Trajanje

(16 h)

Rating

Canva za početnike

Opis kursa: 


Kurs “Canva za početnike" je intenzivan i inspirativan program koji se temelji na praktičnom radu polaznika. Nakon uvodnog predavanja o osnovama Canva platforme, fokus kursa će biti na praktičnim vježbama i radu polaznika. Kroz praktične vježbe, polaznici će imati priliku da eksperimentišu sa raznim dizajnerskim alatima i tehnike, postepeno upoznajući mogućnosti Canve. Svaki čas će biti posvećen konkretnoj temi na kojoj će polaznici uz pomoć predavača aktivno raditi i razvijati kreativna rješenja.

Kroz ovakav pristup, cilj je da polaznici što bolje upoznaju Canva platformu, a istovremeno izgrade vještinu dizajna i kreativnost u izradi vizuelnih rješenja. Na kraju kursa, svaki polaznik će imati stvoriti portfolio sa radovima koje su kreirali tokom kursa, što će im omogućiti da pokažu svoje vještine i postignuća u Canva dizajnu.

Ciljevi kursa:

  • Upoznati polaznike sa osnovama korištenja Canva platforme za dizajn.
  • Razviti osnovne dizajnerske vještine potrebne za kreiranje atraktivnih vizuala.
  • Naučiti polaznike kako koristiti Canva alat za kreiranje vizuala za društvene mreže, marketinške materijale i infografike.
  • Podstaknuti kreativnost i samopouzdanje u dizajniranju različitih projekata.

Očekivanja od kursa:

  • Polaznici će biti u stanju samostalno koristiti Canva platformu i kreirati jednostavne vizuale.
  • Polaznici će razumjeti osnovne principe dizajna i moći primijeniti ih u kreiranju svojih projekata.
  • Polaznici će imati portfolij sa završenim projektima koji će pokazati njihov napredak i kreativnost u radu s Canva alatom.

Materijali/oprema potrebna za kurs: 

  • Laptop 

Kurs traje ukupno 4 sedmice (16 sati), a održava se ponedjeljkom i srijedom, u terminu od 17:30 do 19:30h. Cijena kursa je 299KM, dok za studente i učenike odobravamo popust, pa je cijena za njih 269KM. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 8. Kurs neće početi planiranog datuma, ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava za formiranje grupe. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.