Francuski jezik - A1.2 nivo

0/10

Cijena

329KM

Početak kursa

04.06.2024.

Trajanje

(24 h)

Rating

Francuski jezik - A1.2 nivo

Kurs je namijenjen svima koji žele savladati osnove francuskog jezika na A1.2 nivou, a imaju minimalno predznanje. Polaznici će usvojiti osnovne rečenične konstrukcije koje se koriste u svakodnevnim situacijama, kao i rječnik povezan s različitim temama poput svakodnevnih aktivnosti, porodice, školovanja, putovanja i slično. Polaznici će se upoznati s francuskom i frankofonskom kulturom kroz muziku, film i kratke tekstove. Nudimo učenje kroz različite metode kako bi osigurali vaš napredak i samopouzdanje u korištenju jezika.

Francuski jezik je treći poslovni jezik na svijetu, jezik koji se govori na svim kontinentima, jezik kojeg govori preko 300 miliona ljudi, jezik književnosti, kulture i gastronomije. Učenjem francuskog jezika polaznici bi bili u mogućnosti da bolje upoznaju francusku kulturu. Također bi bili u prilici da nauče jedan od zvaničnih poslovnih jezika, što bi im omogućilo dalje profesionalno usavršavanje.


Materijali potrebni za kurs:

  • Knjiga koju će polaznici dobiti u digitalnom formatu na početku kursa (Tendances A1)
  • Sveska i olovka
  • Dodatni materijali po potrebi koji će biti fotokopirani i podijeljeni polaznicima na časovima


Kurs traje 6 sedmica (24 školska časa) i održava se dva puta sedmično, odnosno utorkom i četvrtkom, u blokovima od dva časa (90 min) od 17:30h do 19:30h. Redovna cijena kursa je 329KM, dok za studente i srednjoškolce odobravamo popust, pa je cijena za njih 299KM. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5. Kurs neće početi planiranog datuma, ukoliko ne oformimo grupu sa minimalnim brojem polaznika. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.