Professional Software Testing

18/12

Cijena

389KM

Početak kursa

-

Trajanje

(20 h)

Rating

Professional Software Testing

Opis kursa:

Professional Software Testing kurs je koncipiran tako da svi polaznici, bez obzira na predznanje, mogu da postanu QA inžinjeri po završetku istog. Proći ćemo kroz osnovne pojmove koji su neophodni za QA proces, a nakon toga ćemo vam pokazati kako izgleda QA proces u stvarnom životu. Sam process se zasniva na analizi, dizajnu test planova, test scenarija, testova, izvršavanju napisanih testova i na kraju kreiranju bug-ova.

Upoznat ćete se sa osnovim development metodologijama kao što je Agile, a otkrit ćete i kako se QA proces tu uklapa. Nakon što savladamo sve osnove, zajedno ćemo odraditi projekat u kojem ćete sve gore navedeno primjeniti i dodatno se upoznati sa bazama i web debugging alatima.
 

Očekivanja i ciljevi:

Glavni cilj ovog kursa je da steknete sve potrebne vještine za QA inžinjera koje ćete moći primjenjivati u svom budućem radnom okruženju.


Materijali/oprema potrebna za kurs:

  • Laptop

Poželjni materijali/oprema:

  • Sveska i olovka

 

Trajanje kursa

Kurs traje 4 sedmice i održava se ponedjeljkom, srijedom i petkom, u terminu od 17:30 do 19:00 sati.

Cijena kursa iznosi 389 KM i moguće je plaćanje u dvije rate. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.