Ruby on Rails

10/12

Cijena

399KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Kurs je koncipiran tako da polaznici koji nisu imali iskustva u timskom radu mogu iskusiti kako se software development odvija u praksi. U skladu s tim, polaznici bi osim praktičnih, trebali steći i vještine analitičkog pristupa problemu razvoja web stranice te vještine razvoja softvera u timu, i pair-programminga. Polaznicima će Ruby on Rails kurs omogućiti da u timu ili samostalno razviju web aplikaciju, stupe u kontakt s kompanijama koje traže Ruby on Ralis programere kao uposlenike ili pripravnike.

Po završetku kursa, svaki polaznik bi trebao steći solidno poznavanje Ruby programskog jezika, ali i upoznati se s osnovnim klasama i modulima standardne biblioteke. Povrh toga, polaznik bi trebao biti u stanju samostalno razviti vlastitu web aplikaciju koristeći Ruby on Rails. Za razvoj aplikacije svaki polaznik bi trebao znati pristupiti bazi podataka, te iskoristiti Ajax tehnologiju za dinamičko učitavanje sadržaja.

Od polaznika se očekuje da već imaju barem osnovno iskustvo s programiranjem (u bilo kom programskom jeziku), te da su upoznati s osnovama HTML-a.

Cijena je 399 KM, a za studente 229KM
Kurs počinje 16.06.2014.

Svaki radni dan (pon-pet) od 18h do 20h

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 10. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Cijeli program PDF

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.