Španski jezik za početnike - A1 nivo

9/12

Cijena

249KM

Početak kursa

-

Trajanje

(18 h)

Rating

Španski jezik za početnike - A1 nivo

Opis kursa

Želite da naučite jedan od najromantičnijih i najmelodičnijih svjetskih jezika? Na pravoj ste adresi. Kurs Španski jezik za početnike – A1 nivo je namijenjen polaznicima koji se do sada nisu susretali sa ovim jezikom ili imaju neko osnovno poznavanje samog jezika (znaju da se predstave, odgovore na jednostavnija pitanja).

 

U toku kursa, polaznici će naučiti osnove španskog jezika i kako da komuniciraju. Sa osnovnim znanjem jezika, polaznici će moći da se predstave, da vode jednostavne razgovore o porodici, svakodnevnici i hobijima, te da se sporazumijevaju u prodavnici, kafiću ili u supermarketu. Ukoliko volite da putujete, poznavanje španskog jezika će vam pomoći da lakše komunicirate sa drugim ljudima, zbog toga što se špasnki jezik govori na svim kontinentima.

 

Ovaj kurs stavlja poseban fokus na konverzaciju.

 

Očekivanja i ciljevi:

Nakon završetka kursa, polaznici će biti u stanju da se samostalno predstave i iznesu svoje lične podatke (u smislu da kažu iz kog grada i zemlje dolaze, čime se bave, te da iznesu najosnovnije podatke o svojoj porodici – da li imaju braće, sestara, da li su oženjeni/udati, imaju li djece i slično).

 

Također, biće u stanju da odgovaraju na najjednostavnija pitanja koja im postavljaju izvorni govornici španskog jezika, ali samo pod uslovom da su iz domena najosnovnije, svakodnevne tematike, te da sagovornici biraju riječi i izraze koje koriste, odnosno da su svjesni da moraju govoriti sporo i razgovjetno kako bi ga polaznici mogli razumjeti.


Neophodni materijali/oprema za kurs:

- Sveska i olovka
- Knjiga i vježbanka (polaznici će dobiti knjigu i vježbanku u digitalnom formatu nakon početka kursa i izvršene uplate za isti)

 

Trajanje kursa:

Kurs traje 24 školska časa i održava se utorkom i četvrtkom, u blokovima od dva časa (90 min) u terminu od 17:30 h do 19:00 h.

 

Cijena kursa iznosi 249 KM. Moguće je plaćanje u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za početak kursa je 6. Ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava, kurs neće početi navedenog datuma.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.