UX/UI Design - Advanced Level

2/8

Cijena

599KM

Početak kursa

26.06.2024.

Trajanje

(32 h)

Rating

UX/UI Design - Advanced Level

Na internetu se danas nalazi preko dva miliona aplikacija i taj broj svakodnevno raste. Najbolji uspjeh imaju aplikacije koje su dobro dizajnirane u smislu da su lake za koristiti i vizuelno privlačne. Iz tog razloga je bitno da vaša aplikacija bude logički smislena i lijepa, kako bi joj se korisnici stalno vraćali.                        

Opis kursa:
                   
Kurs je namijenjem polaznicima koji već imaju predznanje u Figmi. Na samom kursu ćemo obrađivati kreiranje običnih komponenti, varijabilnih komponenti i kreiranje tema (light/dark mode). Pored tehničkog znanja u Figmi, radićemo i na design thinking i design system principima postavljanja većih i zahtjevnijih projekata. Na kraju kursa polaznici će imati gotovu desktop aplikaciju koja je responsive i u tablet modeu, ali i koja reaguje na promjene teme. 

Alati koje ćemo koristiti:

  • Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Figma
     

Kurs traje ukupno 8 sedmica (32h) i održava se dva puta sedmično: utorkom i petkom od 17:30 do 19:30h. Cijena kursa je 599KM, a plaćanje je moguće izvršiti u dvije rate. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 5. Kurs neće početi planiranog datuma, ukoliko ne oformimo grupu s minimalnim brojem polaznika. 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.