Kurs MS Excel-a - napredni nivo

4/12

Cijena

299KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica (10 h)

Rating

Kurs MS Excel-a - napredni nivo

Naučnici, izdavači, dizajneri, računovođe, analitičari, menadžeri, bibliotekari, revizori, komercijalisti, finansijski kontrolori, konsultanti – mnogi od njih se svakodnevno oslanjaju na dragocjene proračune i pregledno prikazane analize podataka na osnovu kojih donose važne odluke. Postoji nebrojeno mnogo zanimanja za koja je neophodno znanje rada u Excel-u i zato ćete sigurno naći posao koji Vama najviše odgovara.

Rad u Excel programu omogućava Vam da pravite složene proračune, izvještaje o prodaji, kreditne obračune, inventare, vodite radne sveske, kontakt liste, rokovnike, platne liste, baze podataka i još mnogo toga. A da ne spominjemo vođenje kućnog budžeta i praćenje uspjeha. Uspješne domaće i strane kompanije stavljaju odlično poznavanje rada u Excel programu kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje i profesionalno napredovanje.

Teme koje će se prelaziti na kursu su analiziranje alternativnih setova podataka, kreiranje dinamičnih radnih listova korištenjem opcije PivotTables, kreiranje grafikona i grafičkih elemenata, automatsko ponavljanje zadataka korištenjem makro naredbi, te i rad sa ostalim Microsoft Office programima. 


Kome je namjenjena ova obuka za Excel?

  • Osobama koje solidno poznaju Excel program;
  • Zaposlenima u firmama, organizacijama, sindikatima kako bi im olakšao vođenje poslovne evidencije, obrade podataka, analize, izvještavanja menadžmenta, grafičkih prikaza rezultata;
  • Nezaposlenima, jer poznavanje Excel programa izdvaja kandidata prilikom prijave za posao;
  • Svim drugim osobama koje žele da rade u ovom popularnom programu.

Svi polaznici ovoga kursa treba da ponesu svoje laptope sa instaliranim MS Excel-om. 

Nastava se održava ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom u terminima od 18:00 do 20:30  h. 

Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko ne bude minimalno 5 prijavljenih polaznika.

Za polaznike koji su kod nas završili i MS Excel - početni kurs, cijena ovog kursa iznosi 249 KM.

 

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.