Osnove računara i pametnih telefona za penzionere

3/15

Cijena

115KM

Početak kursa

-

Trajanje

sedmica

Rating

Opis kursa: 
Ova obuka će obuhvatati rad na računarima, upoznavanje sa osnovama istih, korištenje interneta i mogućnosti koje nam internet pruža. Naučićete da koristite pametne telefone u svakodnevnom životu. Za ovaj kurs nije potrebno nikakvo predznanje polaznika.


Očekivanja i ciljevi :
Cilj kursa je da polaznicima kursa omogući da savladaju sve osnove računara, pametnih telefona, interneta kako bi na taj način sebi olakšali život, naučili novi vid komunikacije, te bili bolje informisani o aktuelnostima u zemlji ili svijetu.


Na ovom kursu ću Vas naučiti kako da sa svojim najmilijim razgovarate i razmjenjujete besplatno poruke na telefon, odnosno, naučiću Vas da koristite viber. Na kraju četiri sedmice obuke Vi ćete biti spremni da svoje najdraže vidite kada god to poželite, a ne samo kada oni dođu kod Vas. Kako? Tako što ću Vas naučiti da koristite skype. Bićete spremni da čitate novine, pretražujete i učite sve što Vas zanima, a sve to u dva klika na računaru ili pametnom telefonu. Računari i pametni telefoni više neće biti nepoznanica za Vas.


Materijali/oprema potrebna za kurs:
Na kurs je potrebno ponijeti laptop (prve dvije sedmice kursa) i pametni telefon (druge dvije sedmice kursa).


Poželjni materijali/oprema:
bilježnica

Kurs se odvija ponedjeljkom i srijedom u terminima od 9:30 h do 11:30 h.

Cijena kursa je 115 KM. Nudimo mogućnost plaćanja u dvije rate.

Minimalan broj polaznika za ovaj kurs je 8. Kurs neće početi navedenog datuma ako nema dovoljan broj polaznika.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.