Blender Fundamentals

0/10

Cijena

399KM

Početak kursa

11.06.2024.

Trajanje

(16 h)

Rating

Blender Fundamentals

Kurs Blender Fundamentals je namijenjen svima koji žele da nauče osnovni do napredni nivo 3D modeliranja u jednom od najboljih i najbrže rastućih programa u toj oblasti, i ostim toga sve što je potrebno da se napravi kvalitetan render. Znanje s ovog kursa se može upotrijebiti na mnogo načina u smislu izrade vizualizacije proizvoda, game asseta, izrade reklama itd. Ukratko primjene su mnogobrojne.


Očekivanja i ciljevi:

  • Od polaznika se očekuje tj. poželjno je, mada nije nužno da poznaju 3D okruženje i principe 3D modeliranja, ili da imaju bar neku pozadinu iz 2D okruženja ili grane umjetnosti koja podrazumijeva crtanje, proporcije, projekcije itd.


Cilj kursa je da svaki polaznik prije svega savlada interfejs samog softwera kao i da savlada module koje uključuje ovaj kurs. Krajnji cilj kursa je da na kraju svaki polaznik bude u stanju samostalno izraditi 3D model osnovnog do srednjeg nivoa kompleksnosti, teksturisati ga, napraviti scenu za isti, osvijetliti ga tj. Izraditi render koji je konačni proizvod svega navedenog.

Polaznici kursa se mogu upoznati sa samim softwerom prije početka kroz resurse na internetu (kojih je mnogo ali koji su objašnjeni površno ili se fokusira na eksplicitan problem koji je dio nekog od navedenih poglavlja)


Materijali/oprema neophodna za kurs: 

  • Neophodni materijali/oprema: Laptop + miš
  • Poželjni materijali/oprema: Notes i olovka

Cijena kursa je 399 KM po polazniku, dok je cijena za studente 315 KM. Kurs se održava 4 sedmice, dva puta sedmično i to utorkom i četvrtkom u terminu od 17:30 do 19:30 sati. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 7. Kurs neće početi na planirani datum, ukoliko se ne oformi grupa sa minimalnim brojem polaznika.  

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.