Intermediate UX/UI Design

0/12

Cijena

499KM

Početak kursa

17.05.2021.

Trajanje

(12 h)

Rating

Intermediate UX/UI Design

Opis kursa:

Na ovom kursu, polaznici će naučiti nešto više o dokazanim standardima i najboljim praksama iz domene UX i UI dizajna, kao i važnost usability testiranja, dok će se dio kursa fokusirati na kreiranje prototipa animacija u programu Adobe XD. U toku kursa, polaznici će raditi na interesantnim projektima koji će im dati bolji uvid u rapid prototyping proces i njegovu važnost.

 

Očekivanja i ciljevi:

Kurs je namijenjen polaznicima koji imaju osnovno znanje iz oblasti UX i UI dizajna, te žele proširiti svoje vještine u tom domenu. Iako nije neophodno, bilo bi idealno da polaznici kursa imaju određeno UX/UI iskustvo i nekoliko samostalnih radova i projekata iza sebe. Također, poželjno je da polaznici imaju i određeno iskustvo sa Adobe XD softverom.

 

Na kraju kursa, polaznici će biti upoznati sa mogućnostima animacije koje Adobe XD pruža, te će biti spremni da ga iskoriste u potpunosti kako bi se njihov dizajn mogao isticati među sličnim rješenjima.

 

Neophodni materijali/oprema:

  • Na kurs je potrebno ponijeti vlastiti laptop sa instaliranim Adobe XD i Proto programima

Poželjni materijali/oprema:

  • Olovka i papir

Trajanje kursa:

Kurs traje tri sedmice (ukupno 12h) i održava se radnim danima u poslijepodnevnim terminima (tačni termini održavanja će biti objavljeni uskoro).

 

Cijena kursa iznosi 499 KM, a za polaznike koji su završili kurs Uvod u UX/UI Design - dizajnirajte vlastitu aplikaciju, cijena iznosi 449 KM. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 6. Kurs neće početi navedenog datuma ukoliko ne budemo imali dovoljan broj prijava.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.