SQL - Complete Bootcamp

2/10

Cijena

499KM

Početak kursa

17.06.2024.

Trajanje

(24 h)

Rating

SQL - Complete Bootcamp

Opis kursa:

SQL je programski jezik za pohranjivanje, upotrebu i analizu podataka u bazi podataka i predstavlja jednu od najtraženijih vještina u IT i poslovnom sektoru. Twitter (X), Uber, Airbnb, Dropbox, Slack, Kickstart samo su neke od kompanija koje koriste SQL.

Očekivanja i ciljevi: 

Kurs je namijenjen svima koji su zainteresirani za učenje SQL-a, u svrhu prekvalifikacije, traženja novog posla ili jednostavno, iz znatiželje. Nakon ovog kursa, polaznici će znati pisati složene upite, kreirati vlastitu bazu podataka i generisati izvještaje korištenjem podataka u bazi te biti konkurentni na tržištu rada i svoje znanje će moći iskoristiti u raznim oblastima IT-a, biznisa, ekonomije, healthcare ali i mnogih drugih.

Neophodni materijali/oprema za kurs:

  • Laptop
  • Notes/sveska/papir i olovka

Kurs traje 6 sedmica, a održava se dva puta sedmično, i to: ponedjeljkom i srijedom od 17:30 do 19:30h. Cijena kursa je 499KM, dok za studente i srednjoškolce odobravamo popust, pa je cijena za njih 449KM. Minimalan broj polaznika za početak kursa je 6. Kurs neće početi planiranog datuma ukoliko ne zaprimimo dovoljan broj prijava za formiranje grupe.

Preuzmite kompletan syllabus (.pdf)
Pročitajte naša pravila o privatnosti.